tiistai 31. elokuuta 2010

2.Hereceptin

Tiputus sujui hyvin, kanyylin laittokin sujui nyt ongelmitta. Oli jännä tunne olla taas tässä poliklinkikan sytostaattihuoneessa, missä viimeksi kahdeksan vuotta sitten tuli monta kertaa oltua. Vielä oli töissä yksi ihana vanhempi hoitaja. Hyvin minut vielä muisti. Onneksi saan nyt viikon ajan olla ns. terveenä. Olo alkaa pikkuhiljaa korjaantua. Mieliala on hyvä, vaikka aamulla ajattelin, että olis mukavampi olla kotona. Ompahan yksi tiputus taas vähemmän.Yritän nauttia tästä viikosta niin paljon kun mahdollista.

2 kommenttia:

  1. Hienoa Olga - just noin ! "Onneksi saan nyt viikon olla terveenä" - ajatuksella eteen päin. Nauti jokaisesta vähänkin kelvollisesta olotilasta, niin minäkin tein eikä hassummin mennyt, nyt jo olen sädehoidossa.
    Ihanaa raikasta syksyä koiran kanssa ; ) Mulla on kaksi koiraa, toinen on ollut vasta kaksi viikkoa elikkä hurjaa menoa huushollissa ; )
    pirtsikka

    VastaaPoista
  2. Kyllä muistan miten hurjaa menoa meilläkin oli, kun Pipsa oli pentu. Nyt kun jo 4-vuotta , on niin rauhallinen. Minäkin haaveilen välillä toisesta koirata.

    VastaaPoista