keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Sadetta ja aurinkoa

Aamusta sää täällä tosi sateinen, nyt onneksi aurinko paistaa. Pääsee ulos. Innostuin tekemään omenapiikakkaa. Pipsa kyttäilee aina liepeillä, kun otan vatkaimet esiin, jos vaikka sais lipaista taikinaa lopuksi. Yöllä koski kovasti päähän. Vähän siitä Herceptin tiputuksesta tulee outo olo. Onneksi hyvin pientä, lähtee särkylääkkeillä.Nukuttanut on tosi hyvin, ihan ilman mitään lääkkeitä. Ei mitään valittamista tänään, ihanaa tavallista arkea.
Oliko sinulla "pirtsikka" minkälaisia hoitoja ennnen sädehoitoa. Jos haluat kertoa. Miten sinulla ne meni? Minä en ymmärrä miten minulla aina menee vaikeimman kautta. Jospa seuraaa kerta mensi hyvin eikä tulisi ongelmia.

3 kommenttia:

 1. Heipä hei Olga !
  Tammikuussa sain iskun vasten kasvoja, kun puhelimitse kerrottiin rintasyövästä. Se on mun toinen syöpä, kun mulla on leikattu harvinainen sarkooma olkapäästä. Siitä sarkoomasta selvisin pelkällä leikkauksella ja aikaa tapauksesta on neljä vuotta. Vasen rintani leikattiin helmikuussa. Leikkauksen jälkeen mulla oli kuusi kertaa sytoja, kolme kertaa taxotereä ja kolme cefiä. Ne myrkyt on rankkoja, mutta niistä selviää. Olin kolme neljä päivää vetämättömissä ja sitten keräsin itteni pikkuhiljaa kokoon. Söin kaikkea, mitä vähänkin teki mieli. Makeat leivonnaiset oli tietty parhaita, kun makuaisti oli ties missä. Nyt on kiloja tullut about 5 kg lisää, mutta en välitä hittojakaan. Onneksi on joku viisas keksinyt kuminauhavyötäröt ; ) niillä mennään sädehoidoissa, kun on helppo hypätä lavitsalle.
  Tsemppiä
  pirtsikka

  VastaaPoista
 2. Terve töissä taas. Ihana että on nyt parempia päiviä välissä. Venla varmaan oli onnessaan lämpimästä omenapiirakasta. Odotan jo että pääsen syyskuussa sinne teille tulemaan. On välillä niin kova ikävä teitä kaikkia. T. Pikku-sikko

  VastaaPoista
 3. Nyt kannattaa nauttia kuulaista alkusyksyn päivistä, kun olokin parempi. Voi viettää edes hetken taas ns. normaalia elämää.
  Hyvä leipoja kun olet, mietin josko olisi minullekin vielä omenapiiraspala jäljellä...
  Huomenna nähdään ! Jos kunto kestää, nautitaan Vintin herkuista, josko ihan viinin kera
  ps. iso sikko piffaa

  VastaaPoista