maanantai 23. elokuuta 2010

Hoito peruntuu

Hoitaja soitteli kolmen maissa. Aamun verikokeet olleet niin matalat, neutrofiilit ihan alakanttiin. Huominen Herceptin jää väliin kokonaan. Vaikka ko lääke ei veriarvoja laskekaan, on yleisvoinnin kannalta parempi olla antamatta. Kerroin vetämättömästä olosta, puritusksesta rinnasta. Oli huolissaan onko ollut rytmihäiriöitä. Vaikea sanoa, närästääkin kovasti.Sano, ettei ihan etistäytyä tarvitse, mutta ei kannata ihmismassoissa kuljeskella. Ensi viikolla ma uudet verikokeet ja tiisaina uus yritys. Voi pahkeinen, tätä minä pelkäsinkin. On hoidot pitkässä juoksussa. Ystävällinen hoitaja vielä viimeiseksi vakuutteli, että jos kuumetta vähänkään nousee on heti oltava yhteydessä sinne. Voipa sitä joutua olemaan yhteydessä vielä montakin kertaa.

5 kommenttia:

 1. Ei kiva :/ Toivottavasti jatko sujuu paremmin ♥

  Parempaa vointia pikaisesti!

  VastaaPoista
 2. Jaksamisia sinulle Olga t:seijaserkku

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti neutrofiilit nousevat pikaisesti, että hoidot pääsee jatkumaan. Toivotaan myös, että tulehdukset pysyy poissa.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Harmiltahan tuo varmasti tuntuu! Silti, parempi olla oikeasti kunnossa hoitoa varten. Minulle vakuuteltiin, että vielä viidenkin viikon väli on ihan turvallinen hoidoissa.

  Kohenevaa vointia!!

  VastaaPoista
 5. Harmillista hoidon peruuntuminen kuin myös tuntemukset joita kerroit.Jospa jaksaisit kaikesta huolimatta pitää yllä toivoa paremmasta.

  VastaaPoista