keskiviikko 25. elokuuta 2010

Yöllisiä kauhukohtauksia

Viime yönä näin niin kauheata painajaista, olin tukehtumaisillani johonkin. Huusin miestä avuksi. Heräsin siihen, kun mies vieressä yrittää rauhoitella. Huusin niin paljon kun ääntä lähtee. Kammottavaa. Loppuyö meni pätkissä, kun koko ajan pelotti, jos uni tule takasin. Muuten parempi päivä. Rintaa ei ahdista, Losec on auttanut närästykseen. Kävin työkamun kanssa kirpparikahveilla, näin samalla muitakin töistä. Vuorotyöläisiä voi bongata päivälläkin. Oli mukava nähdä. Kyllä olis kiva olla töissä siinä porukassa. terveisiä kaikille! Suunniteltiin perjantaista mökkireissua. Toivottavasti se onnistuu, eikä tule mitään takapakkia nyt.
Onkohan muillakin sellasia ongelmia ettei osaa oikein keskittyä mihinkään? Kirjaa on vaikea ruveta lukemaan, vaikka aikaa olisi. Lehden lukukin on siinä ja siinä. Viimeksi minulla kesti kauan kun osasin rauhoittua yhteen kohtaan ja keskittyä.

8 kommenttia:

 1. Hei Olga
  Koita väkisten keskittyä johonkin kirjaan tai lehteen tai mihkä vaan. On kyllä vaikeeta, mutta, kun vaan saa ajatukset pakotettua johonkin muuhun kuin murehtimiseen, niin olis helpompaa, kun kuitenkin tulee murehdittua. Niin se vaan menee eli tutulta kuulostaa. Jaksamista ja voimia !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 2. Keskittyminen on vaikeaa välillä, mutta mulla on nuo pienet pojat, jotka myös vaikeuttaa lukemista niin mä olenkin nykyään iltaisin nukkumaan mennessä kuunnellut äänikirjoja ja joskus myös yöllä kun on herännyt, eikä ole saanut unta.

  Pyydä muuten reseptiä mahansuojalääkkeestä seuraavalla kerralla kun menet hoitoon, saat hieman halvemmalla.

  Mukavaa mökköreissua!

  VastaaPoista
 3. Olgan terveisiä. Eilen illalla nousi kuume ja mukana tuli kurkkukipu. Aamulla verikokeiden kautta Kysiin ja eikun eristykseen. Kyllä on kovia aineita joita annetaan ei sisko raukan fysiikka kestä. Nyt on ainakin pari päivää eristyksessä. Minä elikkä Pikku-sikko kirjottelen tänne Olgan voinnista. Ei voin muuta toivoo kun että tuleva toisi parannusta tilanteeseen. Terveisiä kaikille lukijoille ja kommentteja lähettäneille !!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kuulumisista! Pikaista paranemista Olgalle!!!

  VastaaPoista
 5. Olgalle voimia että jaksaa uskoa helpompaan huomiseen,pikaista paranemista sinulle

  VastaaPoista
 6. Kiitos Pikku-sikko viestistä ! Olgalle oikein paljon voimia ! Nyt lepäilyä ja veriarvojen kohottamista. Toivottavasti Olga pystyy syömään. Ruoka ja juoma ovat tärkeitä asioita ! Olga on monen ajatuksissa - terveiset !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 7. Voimia Olgalle, olet ajatuksissa.
  -Mervi

  VastaaPoista
 8. Löysin vasta blogisi. Tutulta kuulostaa tuo keskittymiskyvyn puute, sitä olivat varsinkin alkuajat.

  Voimia uusintataisteluun.

  VastaaPoista