keskiviikko 18. elokuuta 2010

Uneton yö

Huh, taitaa kortisoniannokset tosiaankin pitää herillä. Eilen taisin liian aikaisin juhlia mielessäni ettei mitään tule. Illalla alkoi kasvoja ja kaulaa kuumottaa, yöllä kävin katsomassa vessan peilissä. Olisinkuin liikaa auringossa makoillut. Ehkä olisi voinut yön sairaalassa ollakin. Sydän jonkun verran tykyttää liikaa. Ei kuitenkaan paniikkiin aihetta. Täytyy ensi kerran kertoa oirista. Jotakin allergista reaktiotahan voi aina tulla. Onneksi on vielä illalla ja aamulla tätä ihanaa kortisoonia otettavana. Otan kyllä jotain nukahtamiseen, en jaksa enää montaa yötä valvoa. On jotenkin ylitilassa, vaikka mitään ei kuitenkaan jaksaisi tehdä.Turvotustakin on kehossa, vähän äklö olo. Onneksi sai tuoreita mustkoita ja vaniljarahkaa aamupalaksi.
Laitoin sivuun meidän Pipsan kuvan, näin rennosti sitä pitäisi osata ottaa, siinäpä minulla vielä aika paljon oppimista.

3 kommenttia:

 1. Kumpa todellakin osaisi asiat ottaa yhtä rennosti kun Pipsa. Kuulin että Aloe geeli saattais rauhottaa. Sehän toimii hyvin allergisiin reaktioihin sekä ihan auringonpolttamiin. Soitellaan vielä tänään.

  Pikku-sikko

  VastaaPoista
 2. Ihana Pipsa!
  Kunpa jokainen meistä osaisi ottaa yhtä rauhaisasti :-)
  Tampere liittyy tsemppaajiin ja mukana kulkeviin!

  Jokaiselle päivälle ilonpirskahduksia, ja niitä sinulla on noiden läheisten ja perheen kautta yllin kyllin.

  Minulla kortisoni kanssa valvottaa- virtaa on kuin pienessä kylässä- monesti yöt menee kävelyksi.
  Monesti kasvoihinkin tulee kuumottava olo.
  Toivottavasti olosi on jo helpompi!

  VastaaPoista
 3. Mullakin posket hehkuu ja kummallinen rauhaton olo kortisonin jälkeen, nyt onneksi vain kertapaukku kortisoni/sytostaattikerta.

  Jaksamista sytoista toipumiseen! Mulla oli Taxoteren jälkeen pahimmat päivät jotain 4.-5. päivä, melkein sohvanpohjalla meni päivä särkylääkkeitä napsien, hyvä että silmiä jaksoi pitää auki, mutta joka kerta sieltä noustiin ja se olikin ihana tunne, kun voimat alkoi palata.

  VastaaPoista