keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Sairastelua

Eilen tytär tuli koulusta, oli hyvin väsynyt. Kuumetta liki 39, meni suoraan nukkumaan. Nukkui illan ja melkein putkeen yönkin. Sillä siunaaman sekunnilla pistin Neupogen-piikin, vaikka olin ajatellut pistää sen yötä vasten. Se kolottaa luissa ikävästi. Kului käsidesiä ja välteltiin toisiamme. Tuli vähän paniikki olo, jos saan nyt taas jonkin tartunnan. Minusta alkaa tulla jo hermoheikko vaanivista bakteereista.

Aamulla tytär jo parempi, ei enää kuumetta. Mies reissusta tosi hädissään soitteli miten me pärjätään. Mikäs meillä tänään katsotiin kahdestaan yksi elokuva. Päivä mennyt ihan sisällä, kun Ukki haki koiran niille pariksi yötä. En olisi kyllä tänään jaksanutkaan kovin kummoista lenkkiä tehdä, niin on väsyttänyt. Apteekissa ja kaupassa käynti riitti. Toinen pistos jo pistetty, eli uskoakseni arvot jo paremmat.
huomenna tulee mies kotiin, onneksi.

5 kommenttia:

 1. Voi, toivottavasti tyttö paranee nopeasti, etkä sinä ole saanut tartuntaa.
  Luin edellisestä postauksestasi"Sanoi, että paras hoitotulos sytoista saa ne, joilla arvot tippuu mahdollisimman alas." Tuo olikin minulle ihan uutta tietoa ja lohduttavaa, sillä minullakin arvot putosivat sytokuurin loppuvaiheessa.

  VastaaPoista
 2. Lueskelin noita Sinun tarinoita, huh todella rankkaa. Tuli taas mieleen, mitäs jos minäkin...ei sille voi mitään. Kummasti niitä voimia löytyy kun pakko. kai ihmisen elimistö myötäilee kaikkea tuota. Sinä olet sitkeä, et vähästä anna periksi, se kai onkin syöpäläisen selviytymis tarina :)) Lähtettää energiaa Sinulle . Arja

  VastaaPoista
 3. Kiitos Arja energian lähettämisestä, tämään tuntuikin jo paremmlata, koululainenkin jo lähti kouluun.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti säästyt pöpö(i)ltä ja tyttökin on jo ihan kunnossa.

  VastaaPoista
 5. Nyt on kolmas pistos pistetty, eiköhän nuo juuttaan solut ole jo nousseet. Ei ainkaan vielä tunnu, että olisi kuumetta tms. tulossa. Tytär jo hyvässä vedossa. Koulun jälkeen pikaisesti läksyt ja lähti kaverille.

  VastaaPoista