torstai 2. syyskuuta 2010

Syysterveisiä

Pirtsikalle kiitos kommentéista (tietysti kaille muillekin) ja tsemppiä sädehoitoon. Taitaa nykyisin olla enemmän linjana 3x Taxotere ja 3xCEF-hoitoja, monelle ensimmäisellä kerralla, ainakin täällä annetaan yleensä 6xCEF. Tietysti, kun syöpä uusii pyritään uusiin hoitoihinkin. Minullakin on kyllä hyvät ruokahalut , ainkin vielä. Päivälläkin kun söin, teki sen jälkeen mieli suklaata. Onneksi sitä on monta levyä jemmassa, sairaala reissun peruja.
Kyllä on minullakin ikävä teitä rakkaat siskot. Onneksi huomenna tulee iso-sisko ja mennään tosiaan syömään ja otetaan viinit. Sen verran kunto kyllä nyt kestää. ja omenapiirakkaakin vieä on jäljellä. Siitä hyvästä leipomisesta en kylläkään tiedä, taitaa vanhin meistä vetää siinä pisimmän korren. Odotan viikonloppua kovasti, kun tiedossa kivaa ohjelmaa.  Tänään nähtiin päivällä kahvittelun merkeissä kaverin kanssa. Sellainen aina piristää, vaikka tulee puhuttua hoidoista tulee puhuttua onneksi muustakin.

1 kommentti:

  1. Se on kyllä niin mukavaa, kun ystävät ja työtoverit käyvät piristämässä. Monesti siinä kahvikupposen äärellä rupatellessa krämpätkin siirtyy hetkeksi taka-alalle.

    VastaaPoista