perjantai 17. syyskuuta 2010

Hyviä uutisia :)

Ihana lääkärini syöpäpolilta soitti ja kertoi iloisena miten hyvin valkosolut/neutrofiilit olivat nousseet. Ovat jo normaaliarvoissa 5/2. Ei tällä erää tarvitse pistää Neupogonia. Lääkäri harmitteli, että joudun koko ajan olemaan pisteltävänä, kun haluaa kuitenkin vielä maanantaina ennen tiistain Heceptiniä katsoa arvot.  Eipä se minua haittaa, hyvähän se on että ovat huolellisia. Onkin mukava taas olla ihan vähän kuin huolettomna, kun tietää solujen nousseen. On kyllä ollut sellasita luustokipua ja viime yönä ristiselän aluella oli ihan jo kohtalasita kipua. Se on kuitenkin hyvää kipua, kun sen tietää mistä se johtuu.

Tänä iltana tytär pitääkin kavereille synttärit. Ei ole vielä ihan oikea syntymäpäivä, mutta silloin on pidettävä, kun on hyvä mahdollisuus. Minun vauva täyttää jo 11-vuotta. Viedään tyttöporukka ensin uimaan, sitten tehdään meillä tortilloja ja muita herkkujakin on tarjolla. Enää ei niin isoja kaveribileitä ole, koko ajan kutsuttavat vähenee.

Kohta tulee mieskin töistä ja tuo Pipsan mukanaan. Ollut jo kaksi yötä Ukin ja Mummon luona, eivät halunneet enmmin antaa koiraa takaisin. Siitää on kuulumma niin paljon seuraa. Olen sen kyllä huomannut, miten outoa on, kun ei koira pyöri jaloissa. Kyllä sitä on jo mahoton ikävä. Huomenna tytär lähtee partioleirille yöksi. Pitää ruveta rinkkaa pakkaamaan. Ollaan isännän kanssa pitkästä aikaa kaksin kotona. Jotain reipäisevää pitää tehdä, kun tuo kuntokin on aika kiva tänään.

3 kommenttia:

 1. Onnittelut hyvistä uutisista.
  Eikös partio olekin hyvä harrastus, kun leirit tuovat kahden keskistä aikaa vanhemmille ;)
  Me kylläkin oltiin viime viikonvaihde maalaamassa mökin lattiaa kun pojat leireilivät, ettei kovin repäisevästi tuota kahdenkeskistä aikaa vietetty.

  VastaaPoista
 2. Niinpä, joskus kun on tehty yhdessä pientä remppaa, vaikka tapetoitu tms, on ollut tosi kivaa yhdessä tekemistä. Ei se oikeesti tarvitse mitään ihmeellistä olla. Partio on hyvä harrastus leirien osalta ja muutenkin.

  VastaaPoista
 3. Hieno homma, että valkosolut/neutrofiilit olivat nousseet hyvin :) Mukavaa viikonloppua ;)

  VastaaPoista