maanantai 27. syyskuuta 2010

Herrkku, herkku herkkutatti

Viikonloppu oli ihan tatti viikonloppu. Siskon kanssa löydettiin ihania, kauniita herkkutatteja. Heillä on ihan lähellä paljon paikkoja, mistä saa saalista. Sisar oli koko viikon ajan saanut korisotalla sieniä. Laitettiin ruuaksi sienimuhennosta, ihanaa Italialaista tattirisottoa. Siivottiin ja käsiteltiin tatteja. Taisi muu porukka olla jo ihan kurkkua myöten täynnä meidän tattijuttuja. Mutta onhan niitä ihana talven aikana laittaa.

Tänään olikin ihana aurinkoinen päivä, aamulla tosin pakkasta. Tänään minun pieni rakas lapseni täyttää virallisesti 11-vuotta. Kyllä aika menee nopeasti, tuntuu kun vasta olisi koulunkin aloittanut. Nyt jo niin tomera viidesluokkalinen. Hyvin on liikkuva neiti, kohta lähtee pianotunnille.Harrastuksia on aika paljon, mutta jospa olisi sitten pois tuolta kadulta kuleksimasta. Tänään ajoin nurmen, toivottavasti viimeistä kertaa tänä kesänä. Pitää laittaa ulkokalusteet pois.

Illalla kortisoonit, huomenna kolmas doketakseli ja taas herkku samalla. Voihan se väsy viikolla taas tulla. Nyt ikin minulla jo valmiina jääkaapissa yli 1300 euron neulasta-pistos. Sen pistän heti hoidon jälkeen, ettei solut taas romahda. Nyt ymmärtää miksi maksetaan veroja niin paljon. Kelläpä olisi varaa tollasia lääkkeitä ottaa. Minule maksoi vain 3 euroa, kuten syöpälääkkeet maksavat. Kyllä Kela on tosi reilu laitos.

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä todella mukavaa kun olitte koko viikonlopun kyläilemässä. Saatiin kerrankin rauhassa tarinoida ja touhuta yhdessä. Päälle päin ei olisi tiennyt, että käyt raskaita hoitoja läpi. Tosin nyt oli se virkein aika menossa.
    Jotta ei totuus unohtuisi, tatteja on vielä leivinuunin päällä kuivamassa. Nyt kylmeni niin rajusti,ettei taida enää satoa tulla. Onneksi tuli saatua pakkaseen reilusti, että saadaan monta kertaa herkutella...
    Tsemppiä tähän päivään !

    VastaaPoista
  2. Kiitos, olen juuri lähdossä ottamaan coctailit. Näistä taitaa tulla aika pitkä kankkunen. :((

    VastaaPoista