tiistai 14. syyskuuta 2010

Sinnitellään

Eilen oli verikokeet ja kertoivat tänään tiputtavan herceptinin kuitenkin. Menin Kysille klo 9.00 odottelemaan. Lääkäri vinkkasi minut huoneeseen, vaikka ei oltu vastaanottoaikaa sovittukaan. Jutellut taas aamuplaverissa meikän hoidoista. Neutrofiilit tippuneet taas 0,5 eli älyttömän matalat. Kuitenkin tiputtivat herceptinin (hyvä), sain reseptin kasutekijöille. Antoivat mukaan yhden pistoksen  jo illaksi, koska apteekkiin on yleensä tilattava ko lääkkeet ennalta, niin tyyriitä ovat. Lääkäri sanoikin, ettei tätä hoitoa onnistutaisi muuten antamaan. Sanoi, että paras hoitotulos sytoista saa ne, joilla arvot tippuu mahdollisimman alas. Eli minullahan pitäisi hoito olla kaohdillaan. Toivottavsti piikit alkavat tehota nopeasti, onneksi on tulehdusarvot kunnossa. Perjantaina on konttorollilabrat ja soittoaika miten jatkuu piikitys. Sain jo Neulasta-reseptin myös ensi Taxotere varten, on pitempivaikutteinen kasutekijä, pistetään heti hoidon jälkeen.

Juttelin viereisellä petillä makoilevan rouvan kanssa, saa myös taxotereä. Ollut samanlaisia oireita, kun minulla. Väsymys ollut myös voimakasta. 

Otin Pipsan mukaan reissulle ja vein appilaan. Ukki olikin lenkittänyt koitan ja laittanut ruuan. Sain vielä vatsan täyteen lohisoppaa. Hyvin meni tämäkin päivä. Mies vain reissussa torstaihin asti. No, tytär pääsee nukkumaan äidin viereen. Tämä ilta oltava hissukseen kotosalla, ettei pöpöt iske.

4 kommenttia:

 1. En edes tajunnut kuinka paljon se Taxotere (ja/tai Herkku) väsyttikään, ennenkuin siirryttiin CEF:fiin ja olo oli välillä jo melkein pirteä..

  Toivottavasti ei pöpöt iske!

  VastaaPoista
 2. Hyvä että valkosolutekijät ovat nykyään ihan rutiinikäytössä, kun vointi ja veriarvot kerran laskevat noinkin hurjasti! Toivottavasti olosi kohenee nopsasti.

  Kuinka suuri taxotere-annoksesi on? Itse pääsin sen kanssa aika vähillä sivuoireilla, vähän väsytti, joskus kuvotti, siinä se. Nyt mielenkiinnolla odotan tämän uuden lääkkeen, taxolin, vaikutuksia. Tähän mennessä en kyllä juuri voi valittaa.

  Kauniita syyspäiviä! Toivottavasti pääset pian niistä nauttimaan!

  VastaaPoista
 3. Minulla on ilmeisen iso annos taxotereä, uusiminen vaati veronsa. Vaikka sitä hiukan pienennettiinkin. Ongelmana onkin väliviikoilla annettava herceptin. Jos olisi kolmen viikon välein pelkkä Taxotre, mutta minulla on samalla Taxotere + h, seuraavalla viikolla H, kolmannella H ja taas alusta. H laskee myös arvoja ja väsyttää, joten en oikein pääse toipumaan missään vaiheessa. Joten kasvutekijät ovat ainut keino, että hoidot saadaan yleensä annettua. Eikä täällä ole rutiinikäytössä nuo kasvutekijät. Osasin vain ruveta niitä kyselemään, että pistän kotona.Olisi kai ne jossain vaiheessa sen tajunneet, että aika mahdoton yhtälö.

  VastaaPoista