tiistai 12. lokakuuta 2010

Viimenen Herceptin (ainakin toistaiseksi)

Hihhuli hei, huolta nyt ei. Ainakin joku on loppu, nimittäin herceptin. Nyt siis kolme sykliä takana. Tiputus menikin tosi nopeasti ja ongelmitta. Enski viikolla alkaisikin Cef, jos ei mitään ongelmia ilmaannu. Hoitaja toikin vihkosen siitä ja juttlei sivuvaikutuksista. Muisti sitten, että olenhan sitä jo aiemmin saanut. Enpä sitä nyt mieti sen enempää, menee vain hyvä viikko hukkaan. Pitää ajatella vain tätä päivää.

Kunto on ollut hyvä, mitä kasvot kuivaa, silmäluomet hilseilee. Se nyt on pientä, kun siitä kovasti rasvaamalla pääsee. Saunassa levitän reilusti Ceridal-öljyä kasvoille, auttaa kuivumiseen. Lenkkeillä onlen koettanut joka päivä. Nähnyt kavereita ja viettänyt ihan normaalia elämää. Välillä olen ihan unohtanut, että hoidot on menillään. Muutenkin mieliala on ollut vakaa ja positiivinen. Mieskin ihan ihmetteli, ettei olla kinattu (lue riidelty) ainakaan viikkoon.  Tytärtäkin piti käyttää lääkärissä, kun karmea yskä ja nuha ei vain hellittänyt ja kuumettakin alkoi pe-la yönä tulla. Saikin kuurin alkavaan välikorvan ja keuhkoputkien tulehdukseen. Viime yönä ei  enää yöllä herännyt yskimään. Saadaan tyttö terveeksi ennen syyslomaa.

5 kommenttia:

 1. Hyvää viikkoa! Ja tsemppiä CEFiin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kitsune, sitä kyllä tullaan tarviamaan.

  VastaaPoista
 3. Tsempit CEF:fiin täältäkin! Ja mukavaa loppuviikkoa :)

  Sullako ei vielä tässä vaiheessa ole tietoa, mitä ton Herkun kanssa on tarkoitus tehdä - että jatketaanko sitä sitten hoitojen lopussa taas..?

  VastaaPoista
 4. Nauti hyvista paivista ja voimia tuleviin hoitoihin!

  VastaaPoista
 5. kiitos tee ja Adelhaid. Eipä ole herkusta muuta tietoa kun nämä 9x annetaan. Niin oli viimeksikin ja tässä taas ollaan hyvin voimakkaasti her-positiivisena. Pitänee jutella lääkärin kanssa...

  VastaaPoista