keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Ihanat kahvihetket

Nyt viimein sain leivottua ja vietyä töihin kahviaikaan leipomuksia. Tein toscapiirakkaa ja suklaata tietty. Olikin ihana nähdä työporukkaa. Olikin juuri viikottainen palveriaika joten oli paljon porukkaa kahvihuonessa hakemassa kahvia. Oli mukava kuulla kuulumisia ja kertoilla myös missä omalla kohdalla mennään. Sinne onkin hyvä palata, kunhan tämä rumba on ohi. Halaukset vielä kaikille:)

Kauan odotettu kirje Kysiltä olikin tullut, sitä koululainen jo soitteli. Siinä olikin aika tyttären nielurisaleikkaukseen. Onkin perjanatian 29.10, onneksi ei ensiviikolla, kun on loma. Siinä menikin partioreissu ohi suun, mutta on hyvä että tämä asia saadaan hoidettua. Jospa jatkuva flunssakierre hellittäsisi. Leikkaus tapahtuu nukutuksessa päiväkirurgisesti, mutta ainakin yön yli on osatolla. Huh, kylläpä siinä on jännää meidän neidille, kun kaikki missä joudutaan pistämään on ihan kauheaa. Kovasti vakuuteltu, että jäätelöä saa sitten syödä niin paljon kun haluaa. Koulusta oltava ainakin viikko poissa, urheilutunnilta kaksi viikkoa. Nyt on onni onnettomuudessa, kun minä saan olla koko ajan kotona hoitamassa.

9 kommenttia:

 1. Voi kummityttö rukkaa, varmaan jännittää kovasti. Jospa tosiaan flunssat helpottaisi, kun tuntuu kokoajan olevan kipeänä.
  Hienoa kuulla, että sinulla on nyt hyvä jakso menossa. Jaksaa iloita arkipäivän iloista sekä hyvistä työkavereista. Hyvä, kun on sieltäkin paljon tukea. t. iso-sikko

  VastaaPoista
 2. kiitos iso-sikko :) Mites se ensi viikonloppu? Soitellaan tänään tai viimeistään huomenna.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti tosiaankin taudit lähtevät risojen myötä.
  Hyviä vointeja teille kummallekin!

  VastaaPoista
 4. Kyllä hyvä työpaikka on todellinen aarre! Minäkin käyn säännöllisesti työpaikkakahveilla, kun haluan pysyä kärryillä työtovereiden kuulumisista ja työpaikankin, siinä sivussa. Mukava tietää, että siellä se on odottamassa, tuttu paikka minne palata sairasloman päätteksi.

  Hyvää vointia, viikonloppua ja pinkkiä päivää!

  VastaaPoista
 5. Tyopaikalla on hyva kayda valilla haistelemassa normaalia elamaa. Muistuu mieleen, etta on muutakin kuin tama sairaus.

  Tsemppia risaleikkaukseen!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille. Pitää tänään laittaa tosiaan jotain pinkkiä päälle päivän kunniaksi. Ja senkin, että rakas siippa palajaa työreissusta. Hyvää viikonloppua kaikille :)

  VastaaPoista
 7. Nyt se päivä sitten selkis, siis nielurisaleikkaus. huh ihan ihan jännittää täällä meidänkin puolesta. kiva että kävit työpaikalla. Se oli teille kaikille tärkeä hetki. soitellaan t. pikku-sikko

  VastaaPoista
 8. Hei unohdin kirjoittaa että töissä me oltiin pinkeissä siis naispuoliset työntekijät. Miehet ei ymmärtäny mistä on kyse.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista, toivottavasti se uusi hyllystö on hyvä.

  VastaaPoista