maanantai 18. lokakuuta 2010

Leikkauspäivä :(

Aamusta porukka ylös ja aamupalan jälkeen labrakäynnin jälkeen kohti Kuopiota. Pipsa oli ihan ihmeissään, kun ei aamuruokaa herunut. On niin tarkka tyttö rutiineista. Tytär kapsäkkien kanssa vietiin ukinja mummin luokse odottamaan lähtöä katinkulttaan. Lähtiessä pitikin ottaa yteiskuva.

Minäkin innostuin viimein kokeilemaan peruukkia, kun alkaa tosiaan kato käydä hiusen suhteen. Peruukki ei tunnu mitenkään miellyttävältä päässä, mutte väri on ihan kiva. Oma on paljon tummempi, taidankin vaihtaa vähän väriä aikanaan.

Malli perukissa on toispuoleinen, tämä puoli pidempi. Hiostava on, ihan kun paksu hattu päässä. Taitaa olla huivisysteemit mukavammat. Ja koko ajan sellainen tunne, että ihmiset katsoo, että mikähän tuollakin on päässä. Vaikka eihän sitä oikeasti kukaan katso. No, ompahan tullut edes kerran kunnolla pidettyä.

Pipsa saatiin eläinklinikalta kolmen jälkeen. Kyllä oli tokkurianen ja surkea neiti. Kauluri päässä törmäili. Kipeäkin oli, uikutti koko kotimatkan. Onhan se kipeä, kyllä minä muistan itsekin tuollaisen leikkauksen jälkeen miltä se tuntui :( Kotiin saatiin viikon antibioottikuuri ja kolmen päivän särkylääkkeet ruiskuihin vedettynä. Tikit poistetaan 10-12 vrk.n päästä. Siihen asti olisi törmäiltävä kauluri päässä. Hoitajat siellä lohduttivat, että koira kyllä tottuu parissa päivässä kauluriin.

10 kommenttia:

 1. Jopas on upeita tyttöjä kuvissa! Peruukkisi on kyllä tosi kivan ja aidon näköinen :) Pipsalle pikaista toipumista!

  VastaaPoista
 2. Sun peruukkikuva on HYVÄ !!! Todella kivannäköinen ja luonnollinen. Itestä se vaan tuntuu niin perusteelliselta ... mutta täytyy myöntää, että on hyvännäköinen ! Onnittelut valinnasta ! Ja Pipsalle toipumista !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköinen ihminen on hyvännäköinen vaikka peruukki päässä. Itse asiassa tuo näyttää kivalle ja väristä olen samaa mieltä; parempi kuin kovin tumma ja malli sopii sinulle.
  Pipsalle toipumisia, jotta kuntoutuu ja jaksaa riehkasta sitten, kun meidän koiraserkku tulee visiitille.
  Tsemppiä huomiseen cef-sessioon. t. iso-sikko

  VastaaPoista
 4. Vautsi miten hyvännäköinen olet! Tuo on kyllä parhaan näköinen peruukki minkä olen nähnyt - vai johtuneeko peruukin kantajasta?

  Pipsalle pikaisia toipumisia leikkauksesta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos nyt ihan ylitsevuotavista kommenteista. Yritin vähän fiksata itseäni tuohon kuvaan...
  Oikeasti en näytä noin ladylta :P, mutta positiiviset kommentit tuntuu kyllä mukavilta.

  Pipsa on ollut koko illan ihan surkea, uikuttaa vaan, eikä osaa oikein asettua mihinkään. Mies lupasi nukkua alakerrassa Pipsan kanssa, minä voin yläkerran makkurissa vedellä sikeitä, että olen huomen aamulla iskussa.

  VastaaPoista
 6. Pitaapa minunkin kommentoida, etta olet tosi kaunis. Peruukkikin nayttaa hyvalta :)
  Eikos siella ilmat ole kohta niin viileat, etta peruukkia voisi kayttaa pipon korvikkeena?

  Tsemppia hoitoihin!

  VastaaPoista
 7. Minä mietin (kunnes huomasin saman kuvan kuvatekstillä varustettuna sivupalkissa), että oletkohan tuossa itse, vai onko se jonkun peruukkikuvaston kuva, kun olet niin kaunis. Kaunis ihminen, kaunis ja uskottava peruukki!

  t. Atair

  VastaaPoista
 8. Olen samaa mieltä edellisten kanssa,peruukki sopii sulle tosi hyvin ja värikin on niin hyvä,että mieti tosiaankin tuota väriä jatkossa.Tsemppiä sulle jatkoon!
  Pirjo (töistä)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Sara, Atair ja Pirjo palautteesta. Kyllä täällä ilmat on niin viileät, että perukki voisi käydä hatusta. Pirjo olet minut nähnyt monta vuotta hyvin tummahiuksisena, että värin vaihto olisi nyt ihan paikallaan.

  Perukin kanssa on tosin opettelemisa, kun eilen minulla oli perukin päällä sellainen kiva musta hattu, niin tempaisin hatun mukana perukin pois. Kyllä meillä miehen kanssa oli sen kustannuksella hauskaa. :D

  VastaaPoista
 10. Pakko kehua minunkin, kun löysin kuvasi, että oletpa todella kaunis! Voisit olla hiusmallina kampaajien lehdessä. Malli ja väri ovat just hyvät.

  VastaaPoista