perjantai 8. lokakuuta 2010

Kunnon kohtousta

Viikko on mennyt hyvin, vaikka rintaa ja kurkkua välillä poltteleekin. Olen sitkeästi kuntoillut joka päivä. Nauttinut ihanista syysilmoista. Ylämäet ottavat tosiaankin henkeen ja rintaan, mutta hiljaa hyvä tulee. Pitää olla iskussa seuraavaa tiputusta vastaan. Yöllälkin nukuttaa paremmin, kun on ollut ulkona.

Nukkumisista välillä ei ole tullut mitään, kun tytär on ihan hirveässä flunsassa. Nenä vuotaa ja yöt menee yskiessä. Minä hyökkään aikani kuunneluani viemään vettä, yskänlääkettä ja paperia. Tytär nauroikin, että äiti hyökkää aina yöllä huoneeseen ,kun vähänkin äännähtää. Oikeasti oli niin hyvillään, kun äiti hoitaa niin hyvin häntä. Nyt olen äärettömän kiitollinen saadusta Neulasta-pistoksesta, sillä muuten valkosolut olisivat olleet niin alhaalla tämän viikon, että tuskin olisin pysynyt terveenä. Mahdollisesti olisin nytkin Kysillä tiputuksessa. Hurraa lääketiede!

Viikolla olin mukavalla kahvihetkellä (n.3h) rakkaan työkaverin kanssa. Olikin pitkästä aikaa ihana nähdä. Sain töistä tsemppauspaketin, jossa oli suklaata, kynttilöitä, jalkakylpy-yrttejä ja muuta mukavaa. Kiitos kaikille siitä. Suklaata on jo tullut verotettua. Loppukuulle oli suunniteilla teatterireissua Pieksänmäelle. Mukaan mennään, jos ei ihan mahdotonta tule vastaan. Ensi viikoviikolla (ke)olisi tarkoitus käydä ainakin töissä moikaamassa työkavereita ja iloita hoitojen puolivälistä. Niin ne vaan koko ajan vähenee :)

Olen viimpäivinä ollut muutenkin tarmokkaampi, pessyt ikkunoitakin. Oikeasti vähän inhoan koko hommaa, mutta paremmalta auringonpaisteessa näyttää. Mies kehui, että olisi pessyt ne syyslomalla ja varmaan olisikin. Silloin on maanataina Pipsan leikkaus ja tiistain alustavasti minun ensimmäinen CEF. Meissä onkin hoitamista ihan tarpeeksi. Silloin maantaina tytär lähteekin viikoksi Joensuun serkkujen ja isovanhempien kanssa Katinkultaan lomaa viettämään.

Mukavaa viikonloppua kaikille :D

4 kommenttia:

 1. Ihanan tsemppauspaketin olet työkavereilta saanut :) Siitä tuli mieleeni ihana "äitiyspakkaus", jonka sain työkavereilta aikanaan äitiyslomille jäädessäni. Siinä olikin tarpeita enemmän äidille kuin vauvalle.

  En kohta uskalla lukea muiden blogeja, ellen itse saa pian jotain mainittavaa aikaiseksi.. Ilmoittautumisia ei voi laskea ja nekin onnistuvat tässä koneella istuskellen...

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tee, ei kannata huolestua aiankaan minun aikaansaannoksista. Joskus tulee tuollainen hetken mielihäiriö, kuten ikkunan pesu. Kyllä työnteko on välillä ihan tervanjuontia. Sohva vetää puoleensa ja koneen ääressä on mukavampi istuskella tai televisiota tuijottaessa, vaikka ei olisi mitään järkevää katsomista. Ja parin viikon ylipuuhakkuus tässä tilanteessa kostautui loppuviikolle, kun olin ihan rättiväsynyt. Minun on välillä vaikea uskoa etten jaksa tehdä asioita niin paljon kuin normaalisti. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea hoitojen puolivälipaalun ohituksesta!
  Mukavaa, että olet voinut hyvin ja jaksanut ulkoilla ja puuhastella. Oih, se ikkunanpesu odottaa täälläkin tekijäänsä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tilu, kyllähän ne hoitokerrat siitä hiljalleen menevät ja loppuvatkin joskus.

  VastaaPoista