sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Pipsa 4-vuotta

Viikonloppu meni mukavasti, mieskin rantautui perjantai-iltana väsyneenä kotiin. Oli pitkästä aikaa oman perheen kesken viikonloppu. Laitetiin hyvää ruokaa, ulkoiltiin ja levättiin kunnolla. Vietettiin myös Pipsan 4-vuotis synttäreitä vähän ennakkoon. Oikeasti on 21.10, mutta tytär silloin syyslomalla katinkullassa ja minä todennäköisesti punkan pohjalla. Tiistaisen Cefin jäliltä, toivottavasti tiputus onnistuu.

Kyllä aika on mennyt nopeasti, neljä vuotta sitten meille tuli pieni virkeä koira, joka oli kuin liian suuressa nahkassa. Tyttö kasvoi nopeasti ja oli hyvikin riehakas ja kuriton alkuun. Kursseja on käyty monia ja tehty töitä kovasti, että saatu siitä kunnon koirakansalainen. Pipsa on meille niin rakas, että enää ei osaisi olla ilman koiraa. Onhan sillä vieläkin omat oikkunsa, mutta pääosin on kiltti ja rauhallinen koiratyttö. Toivottavasti meillä on paljon yhteisiä vuosia jäljellä. Huomanna sitten on se leikkaus aamusta. Voihan se olla outoa Pipsan kävellä suojakauluri päässä. Vahdittava on ettei nuole tikkejä auki. Tässä vielä pentukuva . Siinä on pipsa juuri haettu meille. matka on ollut pitkä ja väsyttävä.
Tässä taitaa olla 2-vuotis synntärit, Tytär halusi peinempänä pukeutua myös pipsapukuun. Oikeasti oli Tiimarin lehmäpuku, mutta ajoi hyvin asian ja monet naamiasietkin meni tuolla puvulla.

Tässä viimekesän kuva, aina pitää löytää joku pehmeä alle. Olla oikein nästisti , josko jotain grillistä tippuisi omaankin suuhun.

4 kommenttia:

 1. Onnittelut södelle Pipsalle :) Hyvin toimii lehmäpuku näemmä dalmisasusta ;) Alimman kuvan taustalla näyttäisi olevan mainio temmellyspiha.

  Tsempit sinne CEF:fiin!

  VastaaPoista
 2. Sievä koiratyttö teillä! Tulevana koiraihmisenä kauhistelen jo vähän etukäteen, kuinka paljon työtä tuo koulutuspuoli vaatii, että tuloksena on suht rauhallinen koirakansalainen.. Hyvä kuulla että teillä on koulutus tuottanut tulosta!

  Peukut tiistaille - toivottavasti saadaan kumpikin lääkitys kohdilleen! Sitä ennen, nautitaanpa maanantaista:)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut nelivuotiaalle Pipsalle! Hih, meillä pojalla on "pipsapuku".

  Tsemppiä tiistaille!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tee, Tiina ja Kitsune. Pihalla saa Pipsa temmeltää vapaasti, hyvin pyysyykin pihalla :)
  Maanantaista nautitaan täysillä. Käydään miehen kanssa kaupungilla syömässä sillä aikaa kun P on leikkauksessas , toivottavasti menee hyvin kaikki. Koiratyttö lähtikin jo aamusta reissuun.

  VastaaPoista