perjantai 22. lokakuuta 2010

Unta, unta

Täytyy sanoa, että ihan helpolla tämä CEF-kuuri ei minua päästä.Tiistain tiputuksen jälkeen olo alkoi pikkuhiljaa huonontua. Keskiviikko iltaa kohti voimat hävisivät. Kovalla pahoinvointilääkityksellä en kuitenkaan ole oksentanut, mutta olo on ollu ihan kauhea muuten. Kaikki hajut ja maut inhottaa. Oikeastaan olen nukkunut keskiviikosta tämän perjantai alkuiltaan. Välillä olen yrittänyt olla pysytssä, mutta heti on tullut huono olo ja päähänkin on koskenut kovasti. Aamulla olen siirtynyt alakerran sohvalle nukkumaan ja illalla taksisin sänkyyn. Tänään tosin nukuin monta tuntia makkurissa, kun mies alhaalla siivosi . Eipä ole minusta paljon ollut seuraa. Viimeksi oli ihan samanlaista. Nyt vielä niin lähellä muut kuurit, että varmaan vaikuttavat vielä elimistössä. Lisänä Neulastan aihuttamat luustokivut. Olinkin unohtanut miten cef tekee välillä kuumia aaltoja ja välillä on kylmä.

Olo on vähän kuin kuvassa, hyvin pysähtyneessä tilassa. Onneksi on ollut mies kotona, ei ole tarvinnut mistään huolehtia. Onneksi Pipsa alkaa olla jo hyvässä kunnossa. Haava hyvin parantunut.

Eipä tässä muuta osaa toivoa, että seuraava päivä olisi edellistä parempi.

11 kommenttia:

 1. Hyvä että Pipsa voi paremmin, toivottavasti emäntäkin alkaa toeta. Koville tuntuu ottavan tuo CEF.

  VastaaPoista
 2. Tutulta kuulostaa tuo CEF:fi..

  Kiva, että Pipsa alkaa olla hyvässä kunnossa ja haava on hyvin parantunut :)

  Parempaa oloa myös sulle!

  VastaaPoista
 3. Voih tuolle ceffille! Ja minä kun valittelen,etten kolmantena päivänä oikein olisi kaupungille toennut. Tokenin kuitenkin, tästä tämä taas lähtee, parempi kausi. Sitä sinullekin! Jospa viikonlopun aikana jo olo heltiäisi, sitä toivon!

  VastaaPoista
 4. Eivät helpolla päästä sytot sinuakaan. Parempi nukkuakin tuo huono olo pois, samaa yritän aina itsekin. Mutta eiköhän se helpota viikonlopun aikana.
  Meillä antoisa reissu tehtynä, komeita haukimammoja veneessä, herkuteltu hyvällä ruualla ja maailmaa parannettu iltaisin ystävien kanssa.
  Maanantaina taas tankkamaan OYS:iin. t.pete

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kitsune, Tee, Tiina ja Pete
  Nyt lauantaina vähän parempi olo. Pystyssä olo vain kovin kauan luonnu, tulee paha olo ja päänsärky, nyt onneksi vähenee. Huomenna ajattelin tai jo tänään vähän käydä ulkona, saa nähdä.

  Välillä haaveilen unen rajamailla niitä hyviä hetkiä, joista aina on ihana kuulla.

  Petelle tsemppiä ensi viikkoon, on ihana kun tietää sen hyvän ajankin tulevan sieltä.

  Tiinalle mahtavaa lomaa ja kaikille reipasta uutta viikkoa tai viikonloppuhan se vielä on :)

  VastaaPoista
 6. Heips,

  Voimia sinulle pahojen päivien ohittamiseen.
  Sinullahan on tosi tyylikäs peruukki, kyllä tuolla kehtaa kyliä kierrellä hyvinkin. Tietysti peruukin kanssa on vähän epämukava olo, mutta näyttää kyllä kivalta.
  Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Kyllä sieltä sytojen kurimuksesta aina selviää. Voimia!

  VastaaPoista
 8. Tervehdys minultakin, sitä samaa kuin nuo muutkin tuossa edellä! Olen toki seurannut blogiasi alusta asti, mutta nyt vasta kommentoin. (Yritän pidättäytymällä suojella vähän itseänikin.)
  Nyt on blogiringissä kaikki yo-sairaalat edustettuna, kun toit KYKSinkin mukaan! Raskaat hoidot sinulla, mitä muuta voi, kun toivoa että jaksaisit ja että niitä pahimpia päiviä ei olisi kovin monta.
  Hyvää syksyn jatkoa - ainakin siinä hoitojen välillä!

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä - päivä kerrallaan ....
  pirtsikka

  VastaaPoista
 10. Kiitos Tilu, Adelhaid ja rk :)

  Nyt alkaa olo olla jo aika hyvä, mutta viikko siinä menee. Onneksi tiedän, että siitä noustaan , nyt en panikoinut ollenkaan niin pahasti.

  rk.lle kiitos käynnistä , kyllä Kys hoitaa hyvin. Ymmärrän oikei hyvin ettei kaikkien blogiin voi osallistua täysillä. On tosiaankin suojattava iteseäänkin ja elettävä omaa elämää. Syövästä ei voi tehdä itselleen missiota, eikä kaikkien tukemisesta.

  Tuntuu tosi hyvältä kun on saanut tukea niin monelta tuntemattomalta ihmiseltä. Kiitos siitä :)
  Tutuille myös.:)

  VastaaPoista
 11. Kiitos Pirtsikka , niin se on vain päivä kerrallan.

  VastaaPoista