tiistai 2. marraskuuta 2010

marraskuuta

Kerrankin on niin, etten pääse valittamaan omasta voinnista. Olo on ollut nitä mainoin; ruoka maistunut taas mille suunnilleen pitääkin kahvistakin saa nauttia täysin siemauksin. Onneksi makeaa ei juurikaan tee mieli. Liikkuminen rivakastikin ei tunnu pahalta, selvästi Herceptinin loppuminen on auttanut. Olo on vierkeä ja toimelias. Mieliala selvästi kohentumaan päin. Mielialan vaihtelut eivät ole nyt ainakaan niin rajuja, kun alkuaikoina. Onneksi enää kolmasosa hoidosita jäljellä.

Lasta käytin koulussa autolla kokeissa. Oli opettajn kanssa sovittu, että viikolla olevat kokeet käy tekemässä. Mieli olisi tehnyt jäädä jo kouluun. Kurkku oli kuitneki kipeämpi päivällä, sen verran enemmän tuli varmaan puhuttua. Onneksi kipuja ei ole hirvästi ollut. Kipulääkkeet kun vainottaa ajallaan. Taitaa sosekeitot ja vanukaat ym sileä ruoka kohta tulla korvista ulos. Jäätelön syötikään ei taida olla enää niin hohdokasta. Tavallista ruokaa tekee kuulumma mieli.

Tänään oli taas keskusteluryhmä. Harmi vaan, kun mies ei päässyt mukaan. Oli niin hyvät keskustelut ja muutenkin ihan huippuporukkaa. Kyllä yhteinen asia, tässä ryhmässä syöpä, yhdistää ihmisiä.
Harmi vaan, kun on enää kaksi kertaa jäjellä.

Mies lähtee taas huomenna reissuun. Onneksi tässä ei nyt pitäsi olla mitään hätää. Pitää nyt nautia tästä viikosta. Kerätä voimia henkisesti ja fyysisesti ensi viikkoa varten.

9 kommenttia:

 1. Olipa mukavaa luettavaa ! Voit hyvin, makuaisti kohdillaan ja nautit syksystä ! Tyttö voi päivä päivältä paremmin - mainiota ; ) En tiennytkään, että toi Herceptin on sivuvaikutuksiltaan liikkumiseen vaikuttavaa. Tylsää !
  Ihanaa svenska veckania !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 2. kiitos pirtsikka; minulla kävi h hnegen päälle, kyllä nyt on helpompaa. Tulin juuri koiran kanssa lenkiltä ja ihan olisi tehnyt mieli lähteä juoksemaan...

  VastaaPoista
 3. Pst, jos haluat kutsun virtuaalikeskusteluryhmään pistä viestiä mulle osoitteeseen tulikettu at iki.fi :)

  VastaaPoista
 4. (mukana blogeista tuttua väkeä)

  VastaaPoista
 5. Aa, kiitos kutsusta, pitää pitää mielessä :)

  VastaaPoista
 6. Nauti nyt hyvästä olosta, niin jaksat paremmin hoitojen rasitukset.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, niin nautinkin ja tsemppaan itseäni ensi viikon varalle.:P

  VastaaPoista
 8. Siellä on samat kujeet kuin täälläkin, ruualla herkuttelua, ulkoilua ja kaikenlaista puuhastelua. Meillä paistaa tänään jo aurinkokin ja pakkasta muutama aste, kyllä kelpaa !
  Ensi viikolla podemme molemmat sytokrapulaa sängyn pohjalla, kerätkäämme viikonloppuna vielä voimia siihen. t. pete
  ps. tuo keskusteluryhmä on varmasti hyvä juttu, saa vaihtaa ajatuksia samalla aaltopituudella olevien ihmisten kanssa

  VastaaPoista
 9. Kiitos pete; niinhän se olis ihottava viikko tulossa :(. Onneksi olen aika hyvässä iskussa. Anoppikin on valjastettu avuski niinä päivinä kun mies on reissussa.
  Keskusteluryhmä o ollut ihana, harmi kun on niin lyhyt jakso.
  Tuo pakkanen kuulostaa ihanalta, täälläkin on vähän lunta, voi kun pysyisi.
  Tsemppiä ensi viikkoon!

  VastaaPoista