perjantai 26. marraskuuta 2010

Finaalia kohti

Viikko on ollut mukava, ihan "normaalin" ihmisen touhuja. Sisko oli kaksi yötä, joten aika meni nopeasti. Keskiviikkona oltiin kaupungilla jouluostoksia tekemässä. Löytyikin ihan hyödyllisiä ostoksia. Itsellekin ostin pitkästä aikaa jotakin, vaikka ei tietenkään olisi ollut varaa. Oli mukava käydä syömässä ja kahvilla. Yhytettiin minun appivanhemmat kaupungilla ja anoppi vei meidät ihanaan kahvilaan, syötiin valtavat suklaakakkupalat kahvin kera. Illalla olin ihan rättiväsynyt, sitä vaan väsyy helposti, vaikka kuvittelee olevansa  kunnossa. Eilen kävi kylässä yksi kohtalotoveri, oli monta tuntia juteltavaa. Oli hänelläkin ollut cef.in aikaan huonot oltavat.

Alkuviikosta vaivannut nuhakin verotti voimia, onneksi se meni ohi. Iskee pieni paniikki vähästäkin flunssan oireista hoitojen aikana. Onneksi ensi viikolla on viimeinen hoito. Pitää sanoa tällä erää, en uskalla   sanoa ettei enää koskaan. Nyt on ihan voittaja olo, kun finaali lähestyy. Vielä yksi huono viikko ja sitten toivottavasti toipuminen alkaa niin henkine kun fyysinenkin.

Meidän keskusteluryhmäkin loppui, ajateltiin pitää vielä yhteyttä. Toivottavasti tavattaisiinkin vielä. Samalla oli ohjaajien kanssa puhetta ensi kevään sopeutumiskurreissta. Minäkin olen samalla viivalla muiden kanssa, vaikka olen kerran jo sellaisella ollutkin. Aion hakea kevään kurssille, on tarkoitettu all 55v. työikäisille. Se on samalla hyvä satasaus jaksamiseen, töihin paluu ottaa koville kuitenkin. toivottavasti pääsisi, sinne on aika paljon hakijoita.

Illalla on pikkujoulut, käyn siellä syömässä. Enenpään juhlimiseen ei ole vielä aihetta, eikä halujakaan. Tytär menee isovanhempien luo pipareita paistamaan. Me Pipsan kanssa ollaan sitten kahdestaan täällä, mieskin taas työhommissa muualla huomiseen iltaan asti. Laitan huushollin sellaiseen kuntoon, että on vara ensi viikko tiistaista eteenpäon makoilla rauhassa. Pää on jotenkin ihan tyhjä, kun odottaa sitä viimeistä hoitoa. Sitten alkaa jotkut lääkkeet vielä viideksi vuodeksi. En muista mitkä, viimeksi oli Tamofenit, nyt jotkut muut. Toivottavasti ei tulisi pahjoja sivuoireita lääkkeistä, viisi vuotta on pitkä aika . Yrittäähän sitä syödä lääkkeitä, vaikka olisi oireitakin, jos niillä eteenpäin selviää.

Hyvää viikonloppua kaikille!

11 kommenttia:

 1. On varmasti helpottunut olo kun sytohoidot on ohi ensi viikon jälkeen, yksi etappi on sitten saatu loppuun. Huomisesta ei kannata liikaa vielä murehtia.
  Mulla on tämä viikko mennyt taas lepäillessä kun maanantaina oli tiputus. Jouluviikolla on CT-kuvaus ja tohtorin luona käynti, saa nähdä minkälainen joululahja tulee ! Täytyy kysellä josko tiputusväliä voisi jatkaa vaikka kolmeen viikkoon, rupeaa pikku hiljaa tympimään tämä nyky meno, normipäivät jäävät vähiin.
  Viikonloppuja ja tsemppiä ensi viikkoon ! t.pete

  VastaaPoista
 2. Kiitos Pete; niinhän se olisi otettava vain asia ja päivä kerrallaan. Ei liikaa miettiä tulevaa, se tulee mikä on tullakseen.
  Toivon todella, että saat hyvän joululahjan! Kahden viikon väli on rankkaa, kun on niitä huonoja päiviä, ei siinä paljon kerkeä.
  Voimia sinnekin ja hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Kyllä se aika kuitenkin nopeasti rientää. tuntuu uskomattomalta että viimeinen hoito on pian käsillä. Onhan tässä monta mutkaa ollut matkassa. Muistatko kun nuorena laulettiin Veskun "väliaikaista" niin jotenkin se sopii tähänkin. Mukavaa iltaa ja viikonloppua soitellaan !! t. Pikku-sikko

  VastaaPoista
 4. Hyvää pikkujoulua Olgalle ! Vielä vähän jaksaa - finaali häämöttää ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 5. Viimeistä kohta viedään, tsemppiä! Ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Jaksuja Olgalle vielä loppurutistukseen!
  Petelle hyvää joululahjaa!

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos toivotuksistaa, tulin juuri pikkujouluista ja söin itseni ihan kipeäksi. Ruoka oli todella hyvää ja olimukava nähdä ihmisiä.

  Muista kyllä kun laulettiin väliaikaista :)
  onneksi tämä on sitä.

  VastaaPoista
 8. Kaikki maailman voimat nyt siihen viimeiseen! Sitten on pahin ohi! Asia kerrallaan, ei sitä enempää kukaan jaksa.
  Viisivuotisprojektissa ollaan täälläkin. Eihän se oireitta mene, mutta onneksi on helpotusta olemassa.
  Rankkaa on petelläkin, mutta hyviä joulu-uutisia toivon. Voimia sinulle! Voimia teille!

  VastaaPoista
 9. kiitos rk; olen nyt voimaannuttanut itseni kaikkien ihanien tsemppausten saattelemana:)
  Nyt odottelen tytärtä kotiin ja illaksi miestä reissusta. Vietetään mukavaa iltaa perheen kesken, saunoen ja paistan kiviuunissa arinalla pizzaa. Jokainen saa mielitäytteet omaansa. Sytytän paljon kynttilöitä ja nautin tästä hetkestä.

  VastaaPoista
 10. Hyvää ensimmäistä adventtia ja voimia viimeisiin sytoihin!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Adelhaid; tosiaan kohta viimeistä viedään. Alkaa taas vähän jännittämään, mutta ei vielä pahalla tavalla. Täällä oli aamulla hurjat -22 astetta pakkasta, minulla uto hajosi. Pitää viedä korjaamolle ja kävellä labran kautta kotiin. Varmaan virkistäväa aamu:P

  VastaaPoista