sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Viikonloppu meni

Loppujen lopuksi viikonloppu meni yllättävän hyvin. Joinain hetkinä pystyin unohtamaan pahat asiat. Suurimmaksi osaksi tietysti päässä vain pyörii ensi viikko ja milloin tulokset tulevat. Miltähän tuntuisi elää ilman pelkoa, jos elämä olisi kevyttä. Sain jo elää niin monta vuotta siinä uskossa että tämä sairaus on minun osalta ohi. Se varmuus tuskin enää palaa.

Yritän silti löytää joka päivä onnen ja ilon tunteita. Katkeruutta en halua mielessäni lietsoa. Mitä se hyödyttäisi, veisi vaan viimeisetkin voimat. Ja kenelle tai mille sitä olisi katkera; elämälle, jumalille, toisille terveille ihmiseille?  Sanotaan, että kaikella on joku tarkoitus. Mikä on tämän tarkoitus tai opetus. Onko se sitä, että nöyrtyisi tai ymmärtäisi jotain paremmin? Vai onko kaikki vain pelkkää sattumaa, tai kenties kohtalo? On niin paljon kysymyksiä, mutta ei mihinkään vastausta.

7 kommenttia:

 1. Hyvää viikon alkua! Toivottavasti tapahtuu ja pian, ettei menisi viikko pelkäksi tuskaiseksi odotteluksi. Vingu itsesi sinne työterveyshuoltoon ja sano vaikka, että AKUUTTI tapaus, muuten pää sekoaa! Voimia!

  VastaaPoista
 2. Kaikkea hyvää ja jaksamista ja hetkistä nauttimista !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 3. Pidän minäkin peukkuja että tuloksia ja tietoja tulisi pian. Kun tietää miten tuskaista se odottelu on...

  Itse ajattelen että asioiden tarkoitus on se merkitys, minkä itse niille annamme. En usko että syöpää jaellaan jostain korkeammasta kädestä että siitä jotain oppisimme tai ymmärtäisimme...

  VastaaPoista
 4. Eipä se katkeruus ja viha auta, vaikka sitä varmaan moni kokee ainakin alkuvaiheessa. Ja ihmeelliset olisivat opetuskeinot jos joku haluaa syövän kautta meitä valistaa ja jalostaa. Olen todennut omalta osaltani että syöpä on tätä minun elämän kokonaispakettia.
  Ja huomenna hakemaan taas elämän eliksiiriä OYS:sta. t. pete

  VastaaPoista
 5. rk, odottelu on aika tuskasita, menen työterveyteen heti kun asiat vähänkin selviää.

  pirtsikka kiitos tsemppauksesta

  kitsune, hyvin sanoit, että asioiden tarkoitus on se merkitys, minkä itse niille annamme. En anna tämän asian merkitä niin paljon, että se lisi elämän tarkoitus. Revin itseni pinnalle.

  pete, taitaa olla tämä kokonaispaketti elämästä sellainen, ettei sitä voi palauttaa.
  Voimia sinulle hoitohin, ei voi muuta sanoa kun elämä on.

  VastaaPoista
 6. Tulipa tuosta viimeisestä lauseestasi mieleen että on se Nykäsen Mattikin laukonut jotain oivallista "Elämä on ihmisen parasta aikaa" t. pete

  VastaaPoista
 7. Voiko sitä osuvammin sanoa :)
  Onneksi edes Masalla menee hyvin.

  VastaaPoista