sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Veri on vettä sakeampaa

Viikonloppu vilahti nopeasti ja erittäin mukavasti. Ei murehdittu tulevia ei kaiveltu menneitä. Pidettiin vaan hauskaa ihan siinä hetkessä. Lauantaina meitä olikin koko porukka koolla (siskon toinen poika oli sählypelissä Lappeenrannassa) . Alkupalojen jälkeen käytiinkin ravintolassa syömässä ja iltaa jatkettiin juustojen merkeissä. Illan kruunasi hyvin onnistunut tiramisu. Viinit myötäili Italian makuja. Kaikki olivat iloisella mielellä, pelattiin, pidettiin tietovisaa (josta oli palkintona kaikille ruoka paikallisessa ruokaravintolassa), laulettiin.

Siskon miehellä oli onneksi kamera mukana, että saatiin ikuistettua tämä iloinen porukka ja sain vielä kaikilta luvan tämän julkaisemiseen.

Hyvää viikon alkua kaikille! Minulla on lomaviikko ja ajattelin ottaa levon ja ulkoilun kannalta (jos ei ole kauhea pakkanen)

8 kommenttia:

 1. Kauniita leidejä, komeita herroja ja hieman hm. vallattomia vekaroita. Kiva kuva. Ja sitten vaan hyvää lomaa, lepoa ja rauhaisaa mieltä!

  VastaaPoista
 2. Viikonloppunne kuulosti ja näytti hyvältä :) Rentoa lomaa ja sitä rauhaisaa mieltä!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva ! Mukavaa näyttää olevan ; ) ja kaikki saivat herkutella, juustot ja tiramisut ja kaikki ... Oikein hyvää lomaa - toivottavasti ilmat suosivat, pakkanen saisi ainakin pudota. Meillä on kotona kylmä hrrrr - 17 - 18 astetta .... villapaidat ja villasukat ovat ehtaa kamaa ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 4. Juu, oli tosi mukava viikonloppu. Mukava on täällä kotona olla, uunia lämmitellä, jospa pakkanen helittää kohta edes sen verran, että tuo meidän arkajalka tarkenisi lähteä ulos. Minulle pakkanen on vain pukeustumiskysymys. Tosin nyt jo alkaisi nämä kovat pakkaset riittää. Positiivista on ollut se, ettei ole lumitöitä riesana.

  VastaaPoista
 5. Ihana tunnelma välittyy kuvasta! Oli itsekin pakko tehdä tiramisua kun siitä kirjoitit, alkoi niin tehdä mieli. :D

  Hyvää lomaviikkoa, ja sitä rauhaisaa mieltä toivon minäkin, ynnä pidän peukkuja.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kitsune, tunnelma oli mitä parhain.

  Nyt alkaa minua selvästi jännittää tai oikestaan pelotaa. Päässä käyn keskustelua kyllä, ei, entä jos, ei kai nyt kuitenkaan. Ei oikein osaa keskittyä, onneksi on tämä lomaviikko nyt.

  VastaaPoista
 7. Kiitos rakas sisko ! Järjestit meille niin hienon viikonlopun. Tämä lämmittää näin pakkasten jatkuessa.
  t. iso-sikko

  VastaaPoista