keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Taas odotetaan

Niinhän siinä kävi, että täyttä varmuutta näytteestä ei saatu. Huomenna kuviin ja ultrassa uusi kunnollinen paksuneulanäyte. Taas sitten odotellaan vastauksia. Aika tuntuu pitkältä, yöt vielä pitemmiltä. Aamuyön tunnit  hyvinkin pimeiltä. Ahdistus tahtoo vallata mielen, vaikka toivoa haluaisi pitää yllä. Mitään ei oikein osaa tehdä, vaikka olisi nyt loma ja aikaa touhuta kaikenlaista.

12 kommenttia:

 1. Toivotaan ja pidetään peukkuja, että kaikki on hyvin. terv. Hannele

  VastaaPoista
 2. Rohkeutta huomiseen ja voimia odottamiseen!

  VastaaPoista
 3. Kunpa ne aivot saisi nyt sinne narikkaan. Yritä touhuta kuitenkin jotakin, saa sen aivomyrskyn hetkeksi rauhoittumaan ja muita ajatuksia tilalle. Eihän se helppoa ole ja helvetillistä on odottelu tuossa tilanteessa. Nimimerkillä kokemusta on. t. pete

  VastaaPoista
 4. Tänään oli sitten ultra ja näytteet otettiin. Onneksi oli taitava naislääkäri ja puudutti hyvin koko alueen. "Patti" oli hyvin pieni, eikä onneksi muuta yllätystä löytynyt, kiitos siitä. Olivat eilisessä miittingissä kovasti minun asiaa miettineet. leikkaava lääkäri oli halunnut uudet näytteet, eli leikkaus taitaa olla tiedossa.

  En tiedä mistä tuli tämä voimaantuminen taas tälle päivälle. Hyvin nukuttu yö, päivä ihmisten ilmoilla ja asioiden eteenpäin meneminen. Yritän pitää toivoa yllä, kyllä minä vielä tästäkin selviän.

  VastaaPoista
 5. Onpa hyvä, että muuta ei löytynyt kuin se pieni patti. Sekin tieto helpottaa, vaikka leikkaus lieneekin edessä. Rohkeutta, toivoa ja lisää hyviä uutisia!

  VastaaPoista
 6. Kun asioita saa oikeasti eteenpäin, sitä automaattisesti voimaantuu.
  Olivat ne asiat mitä tahansa, kunhan ne konkretisoituvat.

  Iloitsen taitavasta lääkäristä! <3 Pieniä iloja nuo-tai oiokeastaan isoja-, ihan tarpeeksi mielipahaa,harmitusta ja peikkoja on nyt mielessä varmaan muutenkin.

  Mitä perusteellisempaa pohdintaa, sen parempaa jälkeä!

  Lämpimiä ajatuksia Tampereelta.

  VastaaPoista
 7. Lisää niitä hyviä uutisia sinne, kiitos. Eikös se niin ole, että pääsääntöisesti kuitenkin kaikki patit leikataan, ellei voida olla aivan varmoja siitä, ettei ole mitään pahanlaatuista..?

  Lämpöisiä ajatuksia myös täältä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos lämmöstä,
  toivotaa hyviä uutisia, kyllä ne varmaan leikkaavat kaikki mitkä vähänkään epäilyttävää on, ainakin toivon niin.

  Heräsin tässä neljän aikaan, ei vain nukuttanut. En onneksi herännyt ahdistukseen, vaikka päässä pyörii niin monet asiat.

  VastaaPoista
 9. Olga - JAKSAMISTA, VOIMIA JA TSEMPPIÄ !!!
  pirtsikka

  VastaaPoista
 10. Menin nukkumaan takasin ennen kuutta ja heräsin vasta 9.30. Ihana oli nukkua, kun muut olivat jo lähteneet.

  VastaaPoista