maanantai 14. helmikuuta 2011

Hyvää Ystävänpäivää!

Laitan tähän kuvan rakkaistani. Samalla toivottelen kaikille mukavaa päivää niin ystävyyden merkeissä kuin muutenkin. Vaikka välillä mielessä vilahtaa pelko, suurimmaksi osaksi ihan normaalisti mennään eteenpäin. Hauskaa meillä tytöillä ainakin on, kuten kuvasta näkyy :)

11 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivän iltaa sinne! Iloinen kuva :)

  VastaaPoista
 2. Ystävänpäivä tervehdys sinullekin ! Kyllä siellä korvien välissä välillä varmaan melkoinen myllerrys käy, tuli tuossa muisteltua omiakin tuntojaan reilun vuoden takaa. Aamulla startti klo 06.00 kohti OYS:a hakemaan hieman dopingia. t.pete

  VastaaPoista
 3. Myöhäiset ystävänpäiväntoivotukset myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Nätti kuva rakkaistasi! Rohkeutta edelleen piinaviikolle. Ja petelle turvallista matkaa!

  VastaaPoista
 5. pete, kyllä käy kova kuhina vaikka ei ulospäin aina näkyisikään. Toivottavasti ei tulisi kova krapula sinulle, vaikka ainahan se huonoksi vetää. Yritä jaksaa !

  kitsune, taas haalin keksit ja mascarpone juustot viikonlopuksi, toivottavasti nyt onnistuu yhtä hyvin tiramisu kuin viimeksi.

  rk, kiitos toivotuksista, onhan tämä vähän piinaa

  VastaaPoista
 6. Jaksamista Olgalle ja Petelle !!! Ihana tyttökuva - suloisesti tyttö hymyilee ison koiran vieressä ; ) Lycka till tiramisulle - varmasti tulee hyvää.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 7. Ystävänpäivä joka päivä! Eli takaisin lämpimiä ajatuksia!

  Oma ystävänpäivä kun vilahti sairaalan seinien sisällä, pete saapuikin sitten seuraavana päivänä. Toivottavasti olo on kohtuullinen sinullakin.

  Olgalle ja tyttököörille paljon näin iloisia hetkiä piinaaviikkojen matalapaineen keskelle!

  VastaaPoista
 8. kiitos Tiina, toivottavasti olet jo kunnossa.

  VastaaPoista
 9. Myrkyt häipyy ja olo alkaa pikku hiljaa korjaantumaan, kyllä tässä kisaväsymystä on ilmassa, kerta kerran jälkeen tuntuu jotenkin rankemmalta. Huomen aamulla olisi tarkoitus lähteä ajelemaan 5-tietä etelään päin, jospa sitä lopultakin pääsisi mökillä käymään.

  Aurinkoista viikonloppua, yritähän nauttia talvisista maisemista, tiedän että odottavan aika on pitkä! t. pete

  VastaaPoista
 10. Kiitos hengessä olemisesta, samoin sinne hyvää viikonloppua! Voin vain kuvitella miten rankkoja hoidot on, kun niitä vain annetaan kerta toisen jälkeen.

  Olo on kuin olisi löyhässä hirressä (eikä niin löyhässäkän), potkaseeko joku huteran pallin jalkojen alta vai laittaako sen tukevasti.
  Onneksi tulee rakkaat siskot, Lahdesta toisen porukka tänään koko viikolopuksi ja toisen porukka huomenna, että onneksi aika menee ainakin mukavissa merkeissä. Tulevat noin 19.30 aikoihin ja minulla keittiössä täysi "tohina" päällä.

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti viikonloppunne on niin täynnä mukavaa menoa, ettet ehdi murehtia!

  VastaaPoista