perjantai 1. huhtikuuta 2011

BB

Ei, en todellakaan ole pyrkimässä seuraavaksi BB-taloon. Koko ohjelma on jostain ihan syvältä..
Yhtenä päivänä miehelle ehdottelin, että voitaisiin vko.lla 15, jolloin meillä on lomaa yhtäaikaa vaikka vaihtaa vessa kaakeleita. Mies ei innostunut asiasta, ymmärrän kyllä niin rankan alkuvuoden jälkeen. Töitä on paiskinut ukko-rukka enemmän kuin laki sallii. Mietittiin sitten mitä tehtäsiin ja katselttiin löytyykö halpoja lentoja jonnekin. Vielä varmistus, että mummo voi tulla tytärtä ja koiraa hoitamaan pariksi päiväksi. Kohta olikin jo lennot ja hotelli Berliiniin varattu. ihan mahtavaa kahdestaan päästä jonnekin.

Toinen B on alkukesän pitemmän suunnitelman matka, jolloin lennetään ensin Barcelonaan, jossa ollan kaksi yötä. Siitä sitten junalla kahdeksi viikoksi Valencian alueelle Penascolaan. Mukavaa on tiedossa ja se kyllä ollaan ansaittukin.

Aika  on rientänyt nopeasti , kohta on tosiaankin jo kevät. Ainakin toivon niin, on täällä valtavat lumikinokset vielä. Elämä on sujahtanut takaisin entisiin uomiinsa. Kuntokin kohentunut paljon. Mieli on virkeä. Ilmottauduin kevätzumbaan, viime syksynä ei voinut mihinkään ryhmään mennä. Oli zumbaa ihan omasta takaa. Tuntuu jännältä mennä, kun on sama sali ja ohjaaja, joka viime keväänä. Silloin toukokuussa patin rinnasta löysin.  Tuntuu, kun siitä olisi hirmu pitkä aika. Kyllä yhteen vuoteen mahtuu paljon tunteita ja tapahtumia.

16 kommenttia:

 1. Hienot suunnitelmat!

  Kyllä syöpävuosi oikeasti tuntuu pitemmältä kuin muut vuodet tapahtumien ja tunteiden osalta. Jälkeenpäin ihmettelee, että miten paljon voikin yhteen lyhyeeseen vuoteen mahtua ja olinko se oikeasti minä, jolle kaikki tapahtui.

  Siitä ne voimat vähitellen lisääntyy, zumbaten tai muuten ja kesällä olet jo hyvässä lomamenokunnossa. Viikonloppuja!

  VastaaPoista
 2. Berliini ja Barcelona! Ihania matkoja tiedossa. :) Ekassa olen käynyt ja kovasti tykkäsin, toinen on vielä haaveena vain.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa suunnitelmat aivan ihanilta! Matkasuunnitelmia on meilläkin, mutta ne tapaavat kilpistyä siihen lastenhoito-osioon.. Berliini on koettu, joskin aika pian muurin murtumisen jälkeen eli kauan sitten -kiva kaupunki! Barcelona sen sijaan on "vielä joskus"-listalla.

  Ja taatusti ovat ansaittuja nuo matkat! Nautihan zumbasta ja keväästä, riemurinnoin!

  VastaaPoista
 4. Oonkohan minä jotenkin erilainen kun en niin hirveesti ole innostunut meidän muun perheen lomasuunnitelmista. Kohteena olisi Barcelona ja Salou Espanjassa. Jotenki ei innosta...mulle riittäs loma mökillä. No sama juttu oli aikanaan kun muut meni etelän lomalle niin minä läksin hiihtämään pohjoisen hangille.
  Jännä juttu näissä kirjoituksissa...aina paltaan siihen itteensä. t. pete

  VastaaPoista
 5. Hei Olga,

  olen seuraillut blogiasi aktiivisesti ja liittänyt sinut sivustolleni :) Berliini mahtaisa kaupunki, tykkäsin! :) Tosin sinne sain myös viime syksynä kesken työmatkan puhelun: diagnoosini rintasyövästä. Joten päätin heti, että miekkosen kanssa vielä käydään yhdessä kunhan tämä on selätetty tai ainakin kärsitty tältä erää. Barcelona minullakin to do listalla, ehkä jo tänä kesänä myös! Ihania suunnitelmia! :) Odotan jo kovasti sytojen loppumista (yksi jäljellä) ja pääsyä treenipuuhien pariin oikein kunnolla!

  VastaaPoista
 6. Ihania suunnitelmia :) Ja hyvin ansaittuja! Kyllä yhteen vuoteen todella mahtuu paljon tunteita ja tapahtumia..

  Hyvää viikonloppua ja kevään odotusta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, rk, kitsune, tiina, pete, suninthemoon ja terhi

  Matkoja on ihana suunnitella, meillä neiti 11-v on aina hyvin innokkaana suunnitelmissa mukana. Vähän näytti nyrpeää naamaa, kun me iskän kanssa kaksin lähdetään reissuun, mutta oikeasti jää miellään mummin ihanaan hoivaan.

  Sairastumisen jälkeen ja etenkin hoitojen aikana en halunnut kuulla sanaakaan mistään matkasta. Ei oikein mikään kiinnostanut. Ei halunnut nähdä asioita yhtään pidemmälle. Nyt on ihan eri fiiliksillä.

  Suninthemoon, ihan kun sytot loppuu, varmaan vielä säteet edessä. On se vaan ihnaa palata taas elävien kirjoihin.

  Pete, mikäs siinä on niin mukavasta tyypistä jutella, kun itsestään:)
  Mikäs siinä on jos muut menee etelään ja itse tykkää hiihtämisestä. Eihän kaikkien tarvitse olla samanlaisia. Itse en varsinasiesti etelän lomista, jossa maataan rannalla perusta. Haluan siihen liitettävän jotain muutakin. Me ollaan miehne kanssa sen verran liikkuvaa porukkaa, ettei meitä sais viikoksi makaamaan rantahiekkaan tai altaan reunalle, kun köyttämällä.

  VastaaPoista
 8. Niin jospa se johtuukin matkojen kiinnostamattomuus siitä että hoidot on kesken...mutta milloinkas minä sitten matkustan ? Tai ehkä se on sitä että tulevaisuuteen ei jaksa oikein suunnitella juttuja ja menemisiä. Yksi tekijä on myös tuo uusi lääke, joka aiheuttaa kuulemma aknetyyppistä ihottumaa kasvoihin ja aurinkoa pitäisi välttää, lomaile siinä sitten etelässä.
  t. pete
  ps. tuolla itellä tarkoitin tätä sairautamme aiheuttajaa...

  VastaaPoista
 9. ihanat BB:t ; ) kolme kahukoplaa (minä, mieheni ja vanhin likkani) lähtee Amsterdamiin toukokuussa JIHHUU ; ) en ole ikinä ollut Hollannissa ja olen haaveillut siitä vaix kuinka kauan. Molemmat BB:t mulla näkemättä ... kenties joskus ... nyt huhtikuussa mennään koko revokka (perhe) kuuntelemaan The Wallia (Roger Watersin konsertti) Helsinkiin .. jonkin sortin Berliinin esimakua.
  Hyviä zumbia Olga ja hyvää matkaa !!!
  pirtsikka

  VastaaPoista
 10. Niinpä pete, on varmasti vaikea innostua ja suunnitella matkoja tms eteenpäin, kun ei voi mitenkään unohtaa vallalla olevaa tilaa. Paska, paska juttu... helppo minun on tässä riehakoida kun olen nyt oletettavasti parantunut, kai.

  pirsikka, mulla on seuraavalla listalla Amsterdam. siitäkin olen haaveillut ja paljon muustakin. Hyvää matkaa sinulle ja koko poppoolle

  VastaaPoista
 11. HEI pitkästä aikaa.... Ensinnäkin! Hyvä, että lääkärisi soitti. Osoittaa kuitenkin inhimillisyyttä. Minut säikäytettiin pari kertaa hoitoprosessin aikana. Onneksi hälytykset vääriä. Ei yhtään auttanut kliininen, kylmänoloinen lääkäri niinkuin "bonuksena". Loppu hyvin, onneksi!
  Toiseksi! Olen itsekin hakeutumassa tuonne hoitoviikolle Vuorelaan. Olen Sinua vanhempi, joten viikkoni on lokakuussa. Ja sitten!!! Upeaa matkaa Berliiniin ja kesällä Italiaan. kokemukseni Italiasta supistuu siihen, että kävimme Venetsiassa viime syksynä heti kesäkuussa loppuneiden hoitojeni jälkeen. Se kaupunki tosiaan lumoaa!! Muutenkin matkustamme paljon. Uskon, että tulevaisuudessa vielä enemmän, kun kaiken jälkeen "sitkun" elämästä on luovuttu. Nyt odotamme toukokuun loppua ja matkaa Irlantiin siskoni pojan häihin. Voi hyvin,,, ja palataan!! Tapaamistoive on edelleen olemassa, kun melkein nurkakkain asutaan. Vaan varmaan tarvitsen sähköpostiosoitteesi, että voidaan sopia jotain!? Ja ihan, miten itse haluat.

  VastaaPoista
 12. Hei anitta, ihana kun pääset hoitoviikolle kunnttarille, oli ihana viikko.

  Matkustelu on tosiaankin tehtävä nyt, ei sitten joskus....kun ei koskaan tiedä.

  Kyllä olisi mukava tavata vaikka tässä kevään korvalla, osoite on oili.ahtinen1@luukku.com
  yritetään sopia jotain, olisi varmasti paljon juteltavaa.

  ps. viikon päästä ollaan juuri koneessa menossa:)

  VastaaPoista
 13. Leppoisaa Berliinin matkaa ! Siellä ei ole tullut käytyäkään, vaikka moni Euroopan kaupunki tuli nähtyä kun aikoinaan tein pari kuukauden reissua autoillen ristiin rastiin. t. pete

  VastaaPoista
 14. Kiitos pete, huomenna olisi aikainen lähtö. Suunniteltiin juuri, mitä kannataa/ennättää käydä katsomassa. Ainakin historiallisesti merkittävät kohteet olisi tarkoitus kiertää. Juuri katsoin dokumentin Hitlerin vastaisesta liikkeestä, tuli kerrattua samalla se musta, inhottava aika historiassa. Mukava on saada vähän vaihtelua arkeen, vaikka se on kuitenkin parasta elämässä.

  Toivottavasti itse voit hyvin:)

  VastaaPoista
 15. Täällä menee ihan mukavasti, mitä nyt naama on uuden lääkkeen myötä täynnä näppylöitä kuin 15 vuotiaalla. Ajattelin lähteä huomenna ajelemaan mökille ja kattomaan kuinka kevät edistyy.
  Nähtävyyksistä tuli mieleen Rooman reissuni, olin työkaverin kanssa 10v palkkiomatkalla. Neljä päivää kun oli kiertänyt kaupunkia niin tuli jotenkin historia- ja taidepläjäys täyteen. Piti vetää vähän henkeä ! t.pete

  VastaaPoista
 16. Juu, kerralla liika on liikaa. Viime kesänä oltiin Venetsiassa pari päivää ja sitten Veneton alueella. Oli ihana reissu, mutta oli ihan ähkynä kaikesta näkemästä.
  Rooma on seuraavana listalla, siellä varmaan käy samalla tavalla.

  Kyllä se kevät taitaa olla, ainakin täällä jo lumet on saaneet kovasti kyytiä.

  VastaaPoista