maanantai 9. toukokuuta 2011

Lisää silikonia?

Viime viikolla oli Kysin käynti. Plastiikkakirurgi paineli kainaloa eikä löytänyt mitään patin kasvuun viittavaa. Eli sen puolesta saa olla ihan rauhassa. Seuraillaan tilannetta, jos kasvua, sitten leikataan. lääkäri tutkaili opikelijan kanssa rintojen epäsuhtaa. Kainalon kieleke surkastunut sitten viime kesän, kun viimeksi olin leikkauksen lopputarkastuksessa. Kyseli haluanko vileä rinnan korjausleikkausta. Omia kudoksia ei käytettäisi vaan leikattaisi nyt oleva silikoni pois ja tilalle isompi. Jos mahdollista alemmaksi. En ollut innostunut asiasta, ainakaan nyt. Eikä sitä lääkäri ihmetellytkään.

Hyvin täällä potilaat hoidetaan loppuun asti. Olen jo tottunut tähän rintavarustukseen. Ajatus leikkauksesta ,toipuminen ja haavojen paraneminen, ei nyt . Tuskin se toisi elämään mitään lisäbonusta.Asia jätettiin hautumaan ja syksyllä palataan asiaan kuvin ja vastaanotoin.

Äitienpäiväkin vilahti. Parhaita asioita elämässä on ollut mahdollisuus tulla äidiksi. Monasti ihmettelen miten hyvä tyyppi tyttärestä on kasvanut. Niin hauska, valoisa lapsi. Enää en aikoihin ole murehtinut sitä, että ensimmäinen syöpäkerta vei mahdollisuuden toiseen lapseen. Näin on hyvä. Olsiko minusta ison perheen äidiksi ollutkaan?

Lasken viikkoja lomaan ja matkaan. Haaveilen kiireettömiästä, laiskoita aamuista. Hetkestä jolloin aurinko nousee, lokit kirkuu, suolainen merivesi tuoksuu. Paikka herää eloon, kävelen rannalla. Ilmassa vielä hetken yön viileys, edessä päiviä jolloin voi tehdä mitä huvittaa.

15 kommenttia:

 1. Hyvin tuntuu hommmat olevan hanskassa ja tuo lomafiilistely tuntuu kyllä mahtavalta.
  Täällä on menty vähän rimpuillen eteenpäin, viime viikon OYS-keikka vei voimat melko totaalisesti, mutta jospa tämä tästä. Tänään suunnataan mökille keväthommiin, piällysmiehen homman varasin itelleni.
  Aurinkoista viikkoa ! t.pete

  VastaaPoista
 2. pete, mukava kuulla sinusta! Arvelinkin, että OYS on vienyt sinusta voimat, kun ei ole missään sinusta kuulunut. Hyvä kun olet jalkeilla taas ja mökille meno varmasti antaa lisävoimia. Piällymiehen homma on tärkeä tehtävä, jonkunhan on valvottava, että hommat tulee tehtyä kunnolla. Minä olen meillä oikein hyvä jakmaan tehtäviä ja vahtimaan niiden toteutumista, vaikka itsestä ei olisi minkään tekijäksi.

  Arkea jaksaa huomattavasti paremmin, kun on kivaa mitä odottaa.

  Kerää voimia, aurinkoista viikkoa !

  VastaaPoista
 3. Ei voi moittia ettei taas yksi leikkaus houkuta. Ihanan kuuloinen tuo lomahaave...

  petelle mukavaa mökkeilyä, hyvä että voimat ovat sen verran palautuneet että piällysmieheksi pääsee. Itselläkin olisi jo mieli päästä mökille - kuuntelemaan niitä lokkeja ja haistelemaan merta.

  VastaaPoista
 4. Ihanat lomafiilistelyt ; ) jippijause - jotain kivaa on mukava odottaa, Barcelona eikös se ollut seuraava kohde ? Mitäs noista silikoneista, jos vanhoilla pärjää ; )
  petelle hyviä piällysmiehen hommia !
  -pirtsikka-

  VastaaPoista
 5. kitsune, taitaa minun leikkaavaa lääkäriä harmittaa enemmän, kun ei niin hyvä ollut lopputulos kun oletti.

  pirtsikka, juu Barcelonassa pari päivää ja sitten Peniscolaan pariksi viikoksi.

  Joko ainä Amsterdamissa kävit? Oli varmaan kaunista?

  VastaaPoista
 6. Täällähän ollaan jo melkein lomalla! Tekstistä ja tunnelmista päätellen ainakin. Miten se talvi nyt niin nopeasti ... :) Kyllä sitä lomaa odottaa kolmepäiväistä viikkoakin tekevä, vaikka ei oikein kehtaisi ääneen sanoa, mutta ei loman loppua, jolloin viisipäiväinen alkaa. Mutta kukapa nyt loman loppumista miettisi, nautitaan nyt vain sen odottelusta. Syksyllä ehtii ajatella kiinnostaako kauneuskirurgia. Piällysmiehen homma on ihan kiva, jos on innokkaita ja mukavia orjia ympärillä.
  Voimia ja hyvää mieltä sinulle ja lukijoillesi!

  VastaaPoista
 7. rk, talvi meni onneksi, lomaa on kiva odotella, vaikka tekeekin lyhennettyä viikkoa. Pitempi jakso vapaata lataa akkuja, toivottavasti.

  Meillä tyttö jo käynyt useasti uimassa, koulu näin ihanilla ilmoilla ihan tuskaa. Ei löydy motivaatioita viimeisiin kokeisiin, ei millään.

  VastaaPoista
 8. Psst tytölle, täällä päntätään myös, mutta uiminen olisi hauskempaa! :)

  VastaaPoista
 9. Kesää ja lomaa vasten ei varmasti leikkauspöytä houkuta. Ehkäpä se optio korjaukseen säilyy, vaikkei tuota korttia heti haluaisikaan käyttää.

  Melkein jo kuulin lokkien kirkuvan tuolla ikkunan takana, niin lomafiilis tuli, kun luin kirjoitustasi. Barcelona on niitä kaupunkeja, jotka ovat "täytyy päästä käymään" -listalla. Ihanaista reissua, kun sen aika koittaa!

  Ja petelle voimistuvaa oloa!

  VastaaPoista
 10. Tiina, ei tosiaankaan leikkaus keväksi innosta. Viime kesänä, kun minut leikattiin juhannusviikolla ja hellettä alkoi pukata. Haavojen kanssa oli ohgelmia. Olisi pitänyt rintojen päällä pitää rintaremmiä, että se olisi operoitua rintaa painanut alaspäin. Taisi olla vaikutus enammän tähä luomuun puoleen, kun niin surullisena alempana roikkuu :))

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille! Aurinko paistaa, peilityyni järvi, linnut laulaa, lämmintä ja leppoisaa. Kyllä kelpaa olla! t.piällysmies

  VastaaPoista
 12. Ihanalta kuulostaa tuo piällysmiehen olotila, nauti ja lataa akkuja!

  VastaaPoista
 13. Heippa!
  Olen yrittänyt lähettää Sinulle sähköpostia antamaasi osoitteeseen: eli oili.ahtinen1@luukku.com Tulee vain bumerangina takaisin. Onko joku virhe!?? Palaillaan ja yritetään uudestaan.
  Hyvää viikkoa!
  anitta

  VastaaPoista
 14. Akut ladattu, rentouttava viikko takana, ei vaivannut syöpämurheet. Nyt ollaankin sytotiputuksessa, toivotaan että akuissa virta riittää tulevaksi viikoksi. t.pete ps. hyvä Suomi

  VastaaPoista
 15. pete, toivon sinulle virtaa riittävän tulevaa ajatellen.
  Piti eilen jännittää Suomen puolesta, tytärkin jaksoi katsoa koko pelin. Kun on tahtoa ja uskoa voi tapahtua juuri tuollaista jälkeä :)

  anitta, minun koti postissa on jotain vikaa, pitänee kysyä minun omalta atk tukihenkilöltä. Töihin voi laittaa myös ja varmasti toimii, oili.ahtinen@siilinjarvi.fi

  VastaaPoista