tiistai 12. kesäkuuta 2012

Lomia odotellessa

Ensimmäinen vuosi opiskelua takana. kaikki kurssit ja harjoittelut suoritettu tähän asti. Huh, nyt enää reilu viikko töitä ja sitten lomalle. Hyvin ansaitulle sellaiselle. Meitä lähtee juhannuksena isompi porukka Espanjan rannikolle, samalla juhlistetaan miehen isä 75-vuotis päiviä. Aika menee nopeasti. tytär lähtee syksyllä jo yläasteelle. Tuntuu, että se oli vasta äsken, kun reipas koululainen lähti ensimmäiselle luokalle.

Sairaus/terveys rintamalla ei uutta. Leikattu rinta on kova ja välillä hankaloittaa elämää. Kiristää ja kuroutuu koko ajan kasaan. Ehkä se joku päivä joutuu vielä kirurgin käsittelyyn, mutta ei vielä. Kädessä on välillä ilmennyt hermosärkyä, onneksi ei ole turvonnut. Taas tänä keväänä oli kovasti puhetta rivitaloon siirtymisestä, mutta kesän tulle ei henno lähteä, kun on omaa pihaa ja tilaa. Ja ihana kun tytär on niin reipas ja käsivoimiltaan paljon minua vahvempi. Hä on nyt "kesätöinään" leikannut nurmikkoa ja tehnyt muutenkin paljon kotitöitä. Ei ne voimat eikä entinen kunto ihan koskaan palautunut ja ikääkin tulee koko ajan lisää.

Kaikille hyvää ja rentouttavaa kesää!

3 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että opiskelu on hyvällä mallilla ja loma lähellä. Hyvää lomaa ja mukavaa Espanjan matkaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos päivityksestä Olga ! IHANAA ANTOISAA ESPANJAN MATKAA ja HYVÄÄ JUSSIA SIELLÄ ! En ole ikuna ollut Espanjassa, kaikki sitä kovasti kehuvat. Opiskelu on tehnyt mannaa aivoillesi, aijaijai ; )
  Kaikki kurssit ja harjoittelut suoritettu - mamma mia that´s great ! Totisesti olet lomasi ansainnut.
  HYVÄÄ KESÄÄ myös teidän porukoille - kiva kun tytär auttaa hommissa ; )
  by the way tosi hyvä profiilikuva !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 3. Hih, mietin millä saisi topattua tuota toista rintaa, kun bikikit lykkää päälle. No, eipä minua siellä kukaan tarkkaile vaikka vänhän tyhjältä tuo toinen puoli vaikuttaa..

  VastaaPoista