lauantai 10. maaliskuuta 2012

Terkkuja!

Pistän pitkästä aikaa vähän päivitystä tulemaan. Olen nyt lomaviikolla, oltiin perheen kanssa Wienissä kolme yötä. Kaupunki oli kaunis ja ihmiset ystävällisisä. Käytiin yhdessä baletti/tanssi/musiikki esityksessä. Oli hieno, metrolla suhattiin ristiin rastiin. Kiirettä ja tekemistä on piisannut. Nyt olen ollut oikeastaan vain töissä, koulussa tai lukemassa ja tehtäviä tekemässä. Paljon saa tehdä yhdenkin opintopisteen eteen. Tentit ja tehtävät ovat menneet ihan hyvin ja oma opiskelu tyyli alkaa löytyä. Jäänkin tässä kuun lopulla kahdeksi kuukaudeski opintovapaalle. Silloin on myös sisätautien harjoittelu. Ensi syksy alkaa vauhdikkaasti silloin on kymmenen viikkoa harjoittelua putkeen. Leikkuri ja kirra, mielenkiintoistta.
Meillä on ollut vähän taas mielessä talon myynti ja ehkä rivitaloon muutto. Yhtä käytiin jo kasomassa, mutta mietitään nyt vielä. Turhauttaa asua ja pitää yllä isoa taloa kolmen takia, eikä olisi niin isoa pihaakaan hoidettavana. Mutta voihan se olla, että kevään tultua taas mieli muuttuu.
Olin tässä taannoin leikkaavaan lääkärin luona. Taitaa mennä rinta uusiin puihin, ei vain kosmeettisista syistä. Silikoni on alkanut koteloitua ja koko rinta kuristuu sen ympärille. Siksi se on välillä aika kipeä ja kova. Paljon oli leikkausvaihtoehtoja. Olenkin seurannut Tilun leikkasukertomusta mielnkiinnolla, miten pitkään toipuminen vie. Ajankohta ei vain ole nyt sopiva koulua ajatellen. Vielä ei ole ihan pakko, mutta tilanne saattaa huononut nopeastikin. Rasitus ja kylmä ei tee sille hyvää. No ne on pikkuvikoja (sanoisi minun tytär) siihen nähden jos muuten saa olla terveenä. Tosin tympäisee kolmatta kertaa samaa rintaa leikkauttaa, luulisi jo hyvä siitä tulevan :DD.
Talvi on hurahtanut nopeasti, kohta on tytärkin siirtymässä yläasteelle.

Terkkuja kaikille ja hyvää kevättä. Hei, onko kukaan kuullut petestä mitään?

4 kommenttia:

 1. Peteä olen kaipaillut minäkin.

  En ole lämmennyt silikonille (sisäisesti - liivin täytteenä hyvä), eikä sun kokemuksesi kyllä yhtään intoa lisää.. No, eipä ole edes vielä(kään) ajankohtainen tämä rinta-asia täällä.

  Kiva oli kuulla susta :) Tsemppiä opintoihin ja kaikkeen muuhun kans!

  VastaaPoista
 2. Kiva lukea kuulumisiasi pitkästä aikaa, vaikka kovin kiireiseltä tunnutkin. Hyvä että opinnot sujuvat ja jonkinlainen rytmi niihin on löytynyt. Alku menikin varmaan opiskelua opetellessa. Opintovapaalle iso hurraa! Sitä lisää. Voi hyvin ja puhtia opintoihin!

  P.s. Pete kirjoitti ennen joulua voinnistaan, että uusi, oireenmukaisen hoidon vaihe on alkanut ja toivoi pääsyä OYS:stä lähemmäs kotia hoitoon. Kyselin tammikuun puolella varovasti tilannetta, mutta siihen en saanut enää vastausta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Terhi ja Rk, opintovaraata aion ottaa jatkossa railummin, koska siihen saa myös koulutusrahastolta tukea. Ensi syksynä heti ainakin kolme kuukautta, ei ole mitään järkeä sinnitellä voimien äärirajoilla. Ihana, kun sitten jää parammin aikaa kaikkeen muuhunkin.

  Aavistelin Peten tilannetta, kun en ole nähnyt hänen kommenntteja missään. Ihan hirveen väärin ja pahalta tuntuu. Ihmeellinen voima ihmisellä tsempata muita ja olla tukena, vaikka itsellä on ollut niin vaikea tilanne. Toivottavasti hoito on loppuun asti sitä mitä pitää olla.

  VastaaPoista
 4. No voi kurjuus että se korjattu rinta tuottaa harmeja ja joudut vielä uuteen leikkaukseen sen takia...

  Hyvä että on tuo mahdollisuus opintovapaaseen, kuulostaa rankalta tuo työn ja opintojen yhdistäminen.

  Ikävä kuulla myös Peten uutiset. :(

  VastaaPoista